The Ultimate Guide To Borduur

Wiki Article

Kleding borduren biedt eindeloze mogelijkheden om je garderobe of bedrijfskleding te personaliseren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele contact of een opvallend statement, borduurwerk kan je kleding transformeren tot iets unieks. Van everyday t-shirts tot professionele bedrijfskleding, borduren voegt waarde en karakter toe aan elk kledingstuk.

Heel mooi vakwerk en prettig Speak to. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Houd rekening fulfilled de plaatsing: ik bepaal zorgvuldig waar je het borduurwerk wilt hebben. Populaire plekken zijn de borst, mouw of rug.

Zelfs voor een klein job heeft Damaris industrieel top kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij bedrukken is de prijs afhankelijk van de techniek die ik gebruik, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben ontvangen, dan krijgt u een prijs op maat.

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij machinaal borduren is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in het borduursel verwerkt get more info zitten, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben geïmporteerd in de computer software, zo krijgt u een prijs op maat.

Stuur uw symbol of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg achieved u gegevens op by using mijn contact pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen!

Na een paar afspraken is het symbol opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Experienced mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Tremendous snelle services en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij met de shirts die ik besteld heb!

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen doorway de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden achieved het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig fulfilled het maken van een cosplay uit een bepaalde video game en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Report this wiki page